Takım

Türk Takımı Howl Pubg Global Series 1 Büyük Finalinde!

HOWL’un yanı sıra Natus Vincere, Twisted Minds ve Acend grupları da PUBG Global Series 1 turnuvasında final aşamasına geldi.

Malezya, Kuala Lumpur’da düzenlenen küresel PUBG Espor turnuvası PUBG Global Series 1(PGS 1) için Büyük Finaller, 5-7 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve dünyanın dört bir yanından en iyi 16 kadroyu içerecek. Finallerdeki 16 takım arasında HOWL, Natus Vincere, Twisted Minds ve Acend de PUBG Global Championship 2023 (PGC 2023) için mücadele etmek ve 500.000 { {tooLongContent}}#39; deneyecekler.

PUBG Global Championship 2022 (PGC 2022) şampiyonu Natus Vincere ve EMEA’dan HOWL dahil olmak üzere Kazananlar Kümesi’ndeki ilk 8 takım Büyük Finallere katılmaya hak kazandı. Natus Vincere, Grup Aşamasına güçlü bir başlangıç ​​yapmasına rağmen aynı hızda ilerleyemedi ancak daha sonra temposunu artırdı ve yarışı zirvede tamamladı. Büyük Finallere girerken çok güçlü görünüyorlar.

HOWL şu ana kadar olağanüstü bir yıl geçiriyor. Takım, PUBG EMEA Şampiyonası: Bahar’ı (PEC: Bahar) kazandıktan ve PGS 1’e hak kazandıktan sonra, Kazananlar Grubu’na katılmaya hak kazanmak için Klasman Aşamasını kıl payı tek bir puan avantajıyla geçti. Kazananlar Grubu’nda HOWL, bir Çorba Parası ve toplam altı podyum finişiyle muhteşem bir şov sergiledi ve etkinlik öncesi birçok favoriyi geride bıraktı. Takım Galipler Grubu’nu 5. sırada tamamladı ve genel skoru Cerberus Esports ve Soniqs ile paylaştı.

Kalan iki EMEA ekibi; PGC 2022’de 3. olan Twisted Minds ve PEC: Spring’de ikinci olan Acend, Kaybedenler Grubu’ndan Kazananlar Grubu’na girmeyi başardı. Twisted Minds sonunda oyununu bulmuş gibi görünse de, elemeler sırasında yalnızca tek bir Soup Coin çıkıyor, ancak yüksek

puanla grubu 1. sırada tamamladı. Acend, birkaç Soup Bucks ve sıfır puanlı maçlardan oluşan karışık bir süreçten geçmesine rağmen, sonunda Büyük Finallere çıkamayan AB rakipleri FaZe Clan’ın 7 puan üzerinde bitirdi.

5-7 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan Büyük Final, günde altı maç olmak üzere toplam 18 maçtan oluşacak. En yüksek puanı alan grup PGS 1’in şampiyonu olacaktır. Toplam 500.000$’lık ödül havuzu ile PGS 1’de üst sıralarda yer alan kadro 80.000$ kazanacak ve kalan nakit ödüller sıralamaya göre dağıtılacaktır.

Öte yandan, sekiz Küresel İş Ortağı Grubundan dördü; FaZe Clan, 17Gaming, Natus Vincere ve Petrichor Road tarafından oluşturulan görünümleri içeren Team Edition Görünümlerinin satışları da 17 Mayıs’a kadar uzatıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-hinis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu